dissabte, 28 de juliol del 2007

PORTAR L'ADHESSIU DEL "CAT" ES CONSIDERAT FALTA GREU PER LA ITV


SEGONS DENUNCIA UN LECTOR d’e-noticies:

Un cotxe amb el CAT a la matrícula no passa l'ITV

Un cotxe no ha pogut passar la ITV per dur el CAT a la matrícula. Un lector d'e-notícies ha denunciat aquest fet, fent arribar les incidències que s'han trobat durant la inspecció a l'automòbil. En la "descripció dels efectes detectats" s'apunta a les "plaques de matrícula" i es culpa al propietari del vehicle de "dura plaques amb adorns, signes o caràcters no reglamentaris, de forma que no permeti la seva identificació". Aquesta falta és qualificada com a "greu" pels responsables de la inspecció. L'esmentat vehicle, un Peugeot 607, també presentava un "desequilibri de les forces de frenada entre les rodes d'un mateix eix, superior al 20% i inferior o igual al 30%", tot i que aquesta falta és considerada "lleu".Per tant, el resultat de la inspecció ha estat "desfavorable" i el "vehicle no pot circular tret del seu trasllat al taller o per tornar a l'estació d'ITV". El lector, per la seva banda, ha expressat la seva sorpresa perquè "portar el CAT impedeix circular, però tenir un desequilibri als frens no". Els informes d'inspecció tècnica de vehicles depèn del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina passada, es increible que es pugui ser tant sumament borinot, aquesta gent de la ITV , o els qui els faci fer aquests disbarats, no hi toquen.

Anònim ha dit...

Que faxes els que els hi fan fer aixo als de la ITV, cada un es lliure de posar el que vulgui

Anònim ha dit...

Això és una mostra clara de fins on pot arribar la incopetència de l'administració pública, el mes lamentable, és que tot i la enorme "burrada" que reprsenta aquest fet, no passarà rés.

Anònim ha dit...

son uns pallasos