dissabte, 28 de juliol del 2007

NOVA FUSIÓ DE MUTUES PATRONALS CATALANES















Les respectives Assemblees Generals de Mútua ReddisMatt i de Mútua Fimac van acordar de manera definitiva aquest dijous 27 de juliol, fusionar ambdues entitats en una sola. Aquesta fusió serà efectiva a partir del proper gener de 2008 i es el tret de sortida de la nova mútua que passarà a dir-se: Activa Mútua d’Accidents de Treball de la Seguretat Social nº3.

La nova Mútua resultant es situa al lloc nº9 del ranking espanyol de mútues d’accidents de treball i al nº4 del ranking català, essent l’única mútua catalana amb seu social fora de Barcelona.

La plantilla d’Activa Mútua serà de 770 treb, més 160 de la Societat de Prevenció propietat d’aquesta Mútua i que opera per separat. Els centres propis son 65 i seran presents en 42 províncies espanyoles. El col·lectiu de treballadors protegits per la nova entitat s’eleva a 550.000 treballadors i 82.000 empreses associades, el 40% d’aquestes xifres esta situat a Catalunya , mentre que el 60% restant rau repartit per tota la resta del territori espanyol.

El President d’aquesta nova entitat serà el fins ara president de Mútua ReddisMatt, el Sr. Javier Artal, mentre que la Direcció General l’assumirà el Sr. Fernando Garcia provinent de Fimac, El Sr. Josep Nogués actual Director General de Reddismatt, passarà a ocupar el càrrec de Director General Institucional, i el Sr. Miquel Àngel Puig, provinent també de Reddismatt, ocuparà el càrrec de Director Executiu.