dilluns, 3 de març del 2008

Carta oberta al Sr. Francesc Vallés cap de llista del PSC per Tarragona.








Móra d’Ebre, 03 de març de 2008



De totes les barbaritats que aquests dies de campanya he sentit dir, el Sr. Vallés se’n porta la nota més alta, segons he pogut llegir, aquest senyor va visitar divendres passat Móra d’Ebre fent una passejada pel mercat que es celebra tradicionalment a la nostra població i va fer unes declaracions en les quals acusava PP i CiU de tramar la reedició d'un nou transvasament de l'Ebre, si ambdós partits aconsegueixen majoria suficient per governar després de les eleccions del 9 de març.


Doncs bé, crec que aquestes declaracions mereixen una rectificació. No Sr. Vallés, jo no crec que en política i més concretament en campanya tot si val, això no és així, vostè no pot fer aquesta afirmació i quedar-se tant tranquil, vostè sap sobradament quina es la posició de CiU envers el transvasament de l’Ebre, i sap perfectament que de cap de les maneres el PP podrà comptar amb el nostre recolzament per tirar endavant aquest projecte, es més, vostè sap perfectament quina es la nostra proposta, i sap perfectament que no passa per transvasar l’Ebre, passa pel Roine.


El que em sembla més grotesc es que vostè faci aquestes declaracions en una setmana en la que hem viscut un episodi de desvergonyiment sense precedents, el seu veí i company de partit, el Sr, Ballesteros, Alcalde de Tarragona, a impulsat una moció que ha estat aprovada en el seu ajuntament, per tal de vendre, compte, VENDRE!, l’aigua dels pous de Tarragona a Barcelona, davant una possible manca d’aigua en aquesta ciutat, cas de persistir la sequera, i tant sols mentre aquesta persisteixi. Cal recordar que Tarragona s’abasteix amb aigua del Consorci d’Aigües de Tarragona, que no surt d’altre lloc més que de l’Ebre.


Si Tarragona té excedents d’aigua als seus pous, tal i com afirma el Sr. Ballesteros, per què no es planteja reduir el consum que esta fent d’aigua de l’Ebre?. Vostè va fer aquestes declaracions a Móra d’Ebre, i les va fer durant una passejada pel mercat que es celebra precisament al costat del nostre riu, que no s’hi va atansar al riu?, que no va veure l’aspecte que ens ofereix aquest dies el nostre riu?. Jo m'he fet gran al costat d'aquest riu, i ben poques vegades l'he vist com ara.


Sr. Vallès amb tot el meu respecte, no pot fer aquestes declaracions i quedar-se tant tranquil, al meu poble, quan alguna persona fa un comentari d’aquest estil, es diu o bé que és un poca solta o que és un poca vergonya. Jo no vull pensar que vostè mereixi cap d’aquestos qualificatius, per això mateix li demano que rectifiqui les seves declaracions, tots sabem qui s’ha postulat obertament a favor del transvasament de l’Ebre, aquest partit es el PP.


No vull acabar sense recordar-li que a més de l’enrenou que han produït les declaracions del seu company de partit, el Sr. Ballesteros, fa unes setmanes varem viure un altre episodi similar, aquest cop més directament sobre l’Ebre, recordi les també prou polèmiques declaracions d’un altre company seu, el Sr. Xavier Sabaté.


No creu que ja té prou feina a casa seva, per intentar consensuar una posició única i totalitària, per passejar-se malbaratant esforços encaminats en convèncer a la gent de les Terres de l’Ebre d’una posició de CiU, que no es tal, si us plau!, dediquis a fer una companya correcta i a explicar quins son els seus plantejaments i de que servirà vota PSC en aquestes eleccions i ajudem-nos tots a fer respectar el nostre país, que prou falta li fa.



Joan Piñol Mora

Portaveu del Grup Municipal de CiU

Móra d’Ebre

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.