dimarts, 22 de gener del 2008

Manel Saltor anuncia la seva retirada de la vida política activa


Un projecte humanitari i de formació d'especialistes a Angola l'obliga ha replantejar el seu futur immediat


Ahir a la nit durant la celebració d’una nodrida Assemblea local de militants a Móra d’Ebre, Manel Saltor, va anunciar la seva decisió d’abandonar la política activa.
El principal motiu que l’ha fet prendre aquesta decisió es la proposta que ha rebut de participar d’un projecte de formació d’especialistes en Traumatologia i Ortopèdia a Angola, que a més, ell va definir com un “projecte vital per a mi, que m’han proposat precisament pel fet de no ser alcalde, ja que qui m’ho ha proposat sabia sobradament que en cas contrari no l’hagués acceptat”.
Aquest fet comporta la renúncia de Manel Saltor com a regidor de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, com a President Comarcal de CDC i com a Conseller Nacional de CDC, ja que li serà del tot impossible compatibilitzar una cosa amb l’altra. De tota manera va concretar que ell continuarà col·laborant amb el grup municipal de CiU com un militant més i en la mesura que les seves obligacions li ho permetin.
Amb molta probabilitat la dimissió de Saltor es farà efectiva en el proper Ple que celebri la Corporació, fet que comportarà la entrada de Sixte Melchor com a nou regidor de l’equip de CiU a l’Ajuntament de Móra d’Ebre.
Manel Saltor va fer arribar una carta que ha estat publicada en l’apartat EDITORIAL del web de CiU a Móra d'Ebre, on fa unes reflexions i explica més abastament els motius que l’ha portat ha prendre aquesta decisió.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo desconec si la nova imatge del grup de CIU a Móra d’Ebre, ha estat fruit de Manel Saltor o d’un treball en equip, però el que si que crec és que l’operació ha estat força positiva, a nivell local i comarcal i penso que ets la persona mes indicada dins el “que hi ha”, per intentar mantenir aquesta linia i que doni el seu profit.

Anònim ha dit...

Sens dubte, la nova imatge del grup municipal es fruit d’un treball en equip, en el qual en Manel Saltor, ha tingut un paper destacat atesa la seva personalitat, al igual que la resta de persones que en participen, hi ha un nombre d’entre 15 i 20 persones que ens reunim setmanalment per anar fent el seguiment del dia a dia de la política municipal. La composició de la llista, tot i el criticada que va ser per alguns, te la seva raó i la seva explicació, més enllà de la obligatorietat d’acomplir amb la Llei de Paritat, varem intentar conjugar una nova imatge amb un nou cap de llista, amb l’experiència d’altres persones que ja havíem tingut responsabilitats de govern, a més de la il•lusió i joventut que aportaven les cares noves. Sempre varem treballar amb la doble hipòtesi que podíem guanyar les eleccions, com de fet va ser, i en conseqüència governar, com també podíem restar a la oposició, com finalment ha estat, però en ambdós casos teníem clar que ens feia falta la combinació d’una nova imatge, amb l’experiència acumulada de mandats anteriors i la il•lusió i empenta de les cares noves.

T’agraeixo la mostra de confiança que em fas, en aquests temps que corren i formant part d’una candidatura de CiU no es massa comú, per aquest motiu es valora doblement.

Per la teva tranquil•litat puc assegurar-te, que el projecte endegat per Manel Saltor, no restarà orfe, sigui, qui sigui, el continuarà, a la llista hi ha gent prou qualificada per fer-ho. En la propera reunió del grup municipal tractarem el tema i el resoldrem de la millor manera possible.

Moltes gràcies de nou, per la teva mostra d’afecte.

Anònim ha dit...

Penseu que aquest dies, rebreu molt per part dels vostres opositors ideologics, intentaran esfonsar-vos tant com puguin, Es molt important que tingueu les esquenes molt amples, i tranquils, que al poble cada dia hi ha més gent que te clar qui es qui.
Salut i força, visca Catalunya

Anònim ha dit...

La decisio d'en Manel, ha sigut tema de conversa i critica estos dies, sols dir que els votants desilusionats, per el furt de l'alcaldia guanyada per ciu, estem del teu costat en la teva iniciativa humanitaria i pensem que mes endavant tindrem posibilitat de tornar al ajuntament, en aquest poble com a dit "un bon amic", tots tenim clar de quin peu coiseja cadascu, i esperem que dintre de 3 anyets s'acabi aquest desastre d'ajuntament del que amargament gaudim, anims manel.

Anònim ha dit...

Qui serà el proper alcaldable?

Potser ara ja tens via lliure, Joan?